zondag 20 juni 2010

Donkere luchten.............

Elke ochtend vraagt Jan of we gaan wandelen of niet. Als we geen boodschappen hoeven te doen is het antwoord dan meestal ja. Afhankelijk van het weer uiteraard, want als het keihard regent dan is er weinig aardigs aan een wandeling. Omdat we vanmorgen vrij vroeg, voor ons doen althans, buiten stonden, was het plan eigenlijk om een 'groot' rondje te doen (1 uur). Maar toen ik naar de lucht keek werd het toch een 'klein' rondje (ca. 1/2 uur). Bij het zien van de foto's begrijpen jullie denk ik wel waarom!
Overigens is het de hele week al prutweer. Het heeft veel geregend en de temperaturen waren dik onder normaal. We hebben de kachel dan ook aan en afgelopen dinsdag hebben we zelfs erwtensoep gegeten! Gelukkig kunnen we ons vermaken met het kijken naar de WK-wedstrijden. Voor de komende week wordt gelukkig droger en warmer weer verwacht, maar erg stabiel wordt het nog niet.................

1 opmerking:

  1. De lucht ziet er niet zo fijn uit nee haha. Hier ook de hele week vies weer, lijkt wel herfst! Maar wel mooie foto's van het franse land.

    BeantwoordenVerwijderen