woensdag 28 november 2007

De eethoek




Zoals een vorige keer beloofd een paar plaatjes van de eethoek.
De eerste foto is genomen met de rug naar de zithoek richting raam. Vorige week hebben we er een kastje bijgekocht voor onder het raam. Omdat we geen vensterbanken hebben is het erg lastig om de planten een goede, lichte plek te geven. Dit kastje is vrij hoog en biedt de plantjes een prima plek en we hebben er gelijk weer behoorlijk wat bergruimte bij!
De tweede foto is genomen vanuit de keuken. In de hoek staat het tropische aquarium. De meeste vissen zijn vorig jaar meeverhuisd en hebben het avontuur overleefd. We hebben er het afgelopen jaar bij mr. Bricolage in St. Junien alleen wat neontetra's bijgekocht.
De derde foto is genomen vanaf de doorsteek naar de zithoek. Rechts zie je de deur naar de achterzijde van het huis waar de slaapkamers zich bevinden. De donkere kast is nog van mijn oma geweest. Het is de bedoeling om hem blauw te schilderen zodat het een beetje een 'boerenkast' wordt. Daar krijgt het boerenbontservies dan een mooie plek in. Afgelopen zomer was het echter zulk vochtig weer dat ik niet aan schilderen toegekomen ben. De beste plek voor schilderwerk is nl. op het terras.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten