woensdag 14 november 2007

De zithoek


Voor diegenen die eens een plaatje willen zien van ons huis: Poeh poeh dat was hard soppen hoor om het een beetje presentabel te maken ;-)) De woonkamer is verdeeld in een eet- en zithoek. Vandaag wat plaatjes van de zithoek. Niet zo groot zoals je ziet. Een 3-zitsbank en een fauteuil en daarmee is de ruimte al behoorlijk gevuld. Verder nog een smalle boekenkast en een salontafel en uiteraard de televisie. Onze zware eiken meubelen zijn in Nederland achtergebleven. We hebben hier wat eenvoudige meubeltjes gekocht die vooral functioneel moesten zijn. Tussen de boekenkast en de televisie staat onze Roby die 's nachts de ergste troep voor ons opzuigt.
Rechtsvoorin zie je de houtkachel die ons heerlijk warm houdt. Jan heeft hierover een item geschreven op zijn blog.
De houtkachel staat op de "grens" van de eet- en zithoek. Een volgende keer zal ik wat plaatjes van de eethoek laten zien......(eerst soppen).

2 opmerkingen:

  1. hoi annemarie,

    leuk hoor die foto's en beschrijving. krijg echt wel een beeld hoe jullie daar wonen. een vraagje, wat is een Roby precies, haalt die de stof uit de lucht of geurtjes of....

    groetjes ook aan Jan naturlijk
    hanneke masselink

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die Hanneke,

    Onze Roby is een robot-stofzuiger ...... 's Nachts haalt ze ergste rotzooi weg. Alleen in de hoekjes achter de meubels kan ze natuurlijk niet komen dus dat moet dan nog 'traditioneel'. Maar alle troep die we naar binnen lopen overdag (blaadjes, zand e.d.) werkt ze keurig weg.
    Groetjes terug!

    BeantwoordenVerwijderen