woensdag 21 april 2010

Barbeknoeiweer!


Tussen de middag zaten we buiten de lunchen toen Jan opeens vroeg of we zouden kunnen BBQ'en vanavond. Daarmee bedoelde hij vooral te vragen: Hebben we geschikt vlees in huis? Houtskool hadden we gisteren bij de Aldi meegenomen. Gelukkig lagen er in de vriezer nog karbonades (voor Jan) en hadden we worstjes en kipfilet bij de Aldi gekocht. Dat was dus simpel: Karbonade ontdooien, worstjes losknippen, kipfilet in blokjes snijden en in de marinade zetten. Pindasaus maken en rijst koken, wat zoetzuur erbij en wat meloenblokjes. Dat smaakte uitstekend. We hebben nu meteen een nieuwe recorddatum voor de eerste BBQ van het jaar. We hebben wel iets vroeger gegeten dan normaal, omdat het 's avonds nog wel flink afkoelt. We begonnen dus met roosteren rond halfzeven. Toen we net op het journaal hoorden dat het in Nederland een graad of tien was vandaag moesten we toch even glimlachen...........

1 opmerking:

  1. Maak mij even jaloers haha!! Ik wil ook BBQ! Vorig jaar hebben we de eerste keer gebbqt met koninginne dag, hopenlijk lukt dat dit jaar weer. Ik krijg er al helemaal zin in en vooral na deze foto's!

    BeantwoordenVerwijderen