maandag 5 januari 2009

Nouvelles serviettes



Ieder jaar is het vaste prik. Nèt na de kerst komen alle winkels met aanbiedingen voor linnengoed. De ideale tijd van het jaar dus om de voorraad badhanddoeken, lakens, dekbedhoezen e.d. aan te vullen voor een goede prijs. Willen lakens en dekbedhoezen ook nog wel eens tussendoor in de aanbieding komen bij de Aldi of de Lidl, voor badhanddoeken en washandjes hebben we nog nooit zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding gezien in de rest van het jaar. Omdat we erg op de centjes letten wachten we dus speciaal tot deze periode om de voorraad aan te vullen. Vorig jaar zijn we naar Leclerc geweest, maar dit jaar was de Carrefour aan de beurt. Konden we meteen even langs de vlakbij gelegen Aldi/Lidl en Leaderprice om de basisvoorraad aan te vullen.
In totaal heb ik 8 handdoeken aangeschaft, 6 effen en 2 gestreepte. De effen exemplaren kostten 1,60 per stuk, de gestreepte 2,50. Meteen ook nog maar 6 washandjes aangeschaft (3 voor 1,10) Geen geld toch? Kunnen we weer lekker douchen het komende jaar. Dat wil zeggen: Als de douche verbouwd is. Binnenkort beginnen we met slopen............

Helaas is de eerste foto wat aan de donkere kant, ik had niet in de gaten dat de tegenlichtfunctie nog aanstond -;) Als je inzoomt dan kun je echter nog net de benzineprijs waarnemen: 0,981 euro de liter voor Euro 95.
Jammer genoeg was onze tank nog vol........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten