maandag 9 juni 2008

Weekje Nederland


De eerste week van juni zijn we een weekje naar Nederland geweest. Gezellig op bezoek bij onze moeders die ons al meer als een jaar niet hadden gezien. We hebben vooral chinees gegeten. Echte 'Hollandse' chinees, dat smaakte allemaal weer prima en we kunnen er een poosje tegen!. Verder zijn we nog op bezoek geweest bij wat familie en vrienden, maar helaas was de tijd te kort om iedereen te bezoeken die op het lijstje stond........... Ook een bezoekje aan de Vlaardingse molen en dan vooral de bijbehorende winkel zat er niet meer in. Met een auto vol inkopen e.d. reden we zaterdag 7 juni weer terug. De reis verliep zonder problemen en rond halfzes waren we weer thuis. Precies op tijd voor de eerste EK wedstrijd.
En wat er dan allemaal meegenomen wordt vanuit Nederland? Uhhhhhh, hagelslag,fritessaus (niet op de foto), bruine bonen,pindakaas, coffeecreamer, basterdsuiker, stroopwafels,gemberbolletjes en -siroop. Voornamelijk artikelen die ze hier òf helemaal niet kennen of die hier minstens 2x zo duur zijn als in Nederland.
Verder hadden we nog een grote stapel Libelles bij ons (van mijn schoonmoeder) en een stapel Allerhandes en boeken (van mijn moeder) zodat ik de komende tijd weer lekker kan lezen en plaatjes kijken op het terras.
Ook hebben we nog vier waterlelies meegenomen. Die zijn hier namelijk een stuk duurder en bij de Boerenbond in Schijndel waren ze toevallig voor de halve prijs. Dus dat betekent dat we er nu vier hebben voor de prijs van één waterlelie hier...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten