woensdag 8 juni 2011

De retour

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik geblogd heb. Druk met van alles en nog wat, geen inspiratie..... je kent de smoezen allemaal wel. In de tussentijd zijn we ook een paar dagen naar Nederland geweest. Op de heenreis adviseerde onze 'Mien' om de randweg bij Parijs af te gaan i.v.m. een file. Helaas miste Jan daarna een aanwijzing en kwamen we in de stad terecht (Oeps!). Daar was hij niet blij mee. Gelukkig kwamen we er wel weer uit, al was het dan met een halfuur vertraging. Neemt niet weg dat we stipt om zes uur 's avonds (de tijd die we gezegd hadden) de auto voor de deur parkeerden bij Jan's moeder.
Uiteindelijk reden we afgelopen zaterdag weer met een volgeladen auto huiswaarts. Het plaatje ziet er inmiddels bekend uit: veel boeken & tijdschriften, pindakaas, fritessaus, drop, bakblikken voor de BBM enz. enz. We kunnen er weer even tegen!



3 opmerkingen:

  1. hallo
    Ja, ik dacht al dat bermboeketje is nu toch wel verwelkt!
    Ja, die TomTom en files in parijs. het is altijd weer gokken, A86,Francilienne. Op Goede Vrijdag was het wel heel erg raak. Pas om half acht net voorbij Parijs en toen moesten we nog naar Limoges. Daar waren we pas om 23.45 u, maar dan is zo n codesysteem ideaal. Je schuift zo je bed in ( ik noem het oneerbiedig de slaapschuur) en volgende dag met een lekker ontbijtje in twee uur in Les Valades, de ellende vergeten. En 2 weken heerlijk vakantie. We zijn alweer aan het aftellen voor ons lange verblijf.
    Smikkel ze.
    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. welkom thuis weer!Na ´n verblijf in Nederland is het dubbel genieten van je eigen huis in Frankrijk.
    Ik zag dat Aldi grote potten pindakaas in het assortiment heeft, ook super U maar hele kleine potjes en duur. Toch voor nood maar genomen.
    Jullie moestuin heb ik twee dagen lang water laten geven, goed hè? Betty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Suzanne, haha grapjas! Ja dat boeketje heeft maar ongeveer een week gestaan. Ja dat heen- en weer rijden dat weet wat, met of zonder hindernissen. Ach vertraging is vervelend, maar zolang je maar héél komt waar je wezen moet is het allemaal nog wel te overzien. Wens jullie alvast een fijne vakantie!

    @ Betty, ja we zijn blij dat we weer thuis zijn. Afkicken hoor, 6 dagen zonder internet!
    Je had inderdaad goed voor de tuin gezorgd. Een beetje minder had ook gemogen.... haha!

    Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen