dinsdag 10 juni 2014

Olé, olé, olé, olé


Héél lang niet geblogd. Géén zin, géén inspiratie. Er gebeurt hier ook niet zoveel. De afgelopen maanden zijn verschrikkelijk snel voorbijgegaan. We hebben o.a. genoten van de Olympische Spelen en de Giro d'Italia. Het lijkt wel of onze dagen steeds korter worden. We zullen maar denken dat het een goed teken is dat we ons niet vervelen.
Waar we het dan allemaal zo druk mee hebben? Jan is voornamelijk met de moestuin bezig en ik ben druk bezig met mijn onderzoek naar grondbezit in de Middeleeuwen in Midden-Delfland. Nou niet bepaald een onderwerp waar je even over gaat bloggen, want er zijn maar weinig mensen die dat interessant vinden.

Vorige week waren we een weekje in Nederland en daar hebben we meteen even wat oranje attributen ingeslagen (en gekregen). Van de Kia dealer kregen we wat spiegelhoesjes waar we een creatieve tafelversiering van hebben gemaakt zoals je ziet. Wij zijn er klaar voor! Het spelschema is komt uit een Frans advertentieblaadje en komt goed van pas. We gaan. zoals altijd met EK en WK wedstrijden proberen er zoveel mogelijk te kijken. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een uitkomst de wereldkampioenschappen. Het leidt goed af. Hans kijkt bijna elke wedstrijd. Ik ben niet zo fanatiek, toch luister of kijk ik wel en lees tegelijkertijd de krant of zit op internet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen