dinsdag 28 februari 2012

Project 2012: Bijkeuken (vervolg 2)


Februari begon koud, ijskoud. De temperatuur daalde 's nachts tot -15 graden. Voor ons een nieuw record en er viel een dik pak sneeuw dat lang bleef liggen. De werkzaamheden aan de bijkeuken moesten worden opgeschort, want als je een vloer wilt tegelen kun je geen strenge vorst gebruiken.
Inmiddels is het schitterend voorjaarsweer met middag temperaturen tussen 15 en 20 graden. Dus kon Jan weer aan de slag. Omdat ik een paar dagen niet kon wassen tijdens het tegelwerk moesten we het even goed inplannen. Terwijl de was aan de lijn wapperde kreeg de vloer eerst een laag primer. Een dag later kon het tegelen beginnen. Omdat het maar zo'n kleine ruimte is een lastige klus. De  meeste tegels moesten op maat worden gesneden, al dan niet met rare hoekjes, bij de deur openingen. Jan is er een hele dag mee bezig geweest. Vandaag kon er gevoegd worden. En zie hier het resultaat! Knap gedaan toch? Nu nog een rek en wat garderobe haken bevestigen en alles kan schoongemaakt en op zijn plek opgeborgen worden. Daarna kan het tuinseizoen beginnen!

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heel profesioneel uit. Fijn hoor, zo'n mooie plek voor het machinepark.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een man met gouden handjes! Het kost wel eens moeite om uitgelegd te krijgen hoe het naar mijn idee moet worden, maar als het dan eenmaal duidelijk is komt het helemaal goed;-)Ben ook erg blij met het plateautje, nu hoef ik niet meer zo diep te bukken....

      Verwijderen